Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1700 g di acqua
- 200 g di filetto di salmone fresco senza pelle e senza lische
- ½ lime, la scorza a pezzi senza la parte bianca
- 10 g di zenzero a pezzi
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 2 g di pepe rosa in grani
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1957.6 kJ / 467.9 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 3.8 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Tłuszcz nasycony
- 70 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 197.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 godz. 30 min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1h 20min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1j 10 menit
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Pollo speziato sottovuoto
1 godz. 50 min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1 godz. 30 min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1 godz. 30 min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3óra 20p
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2h 20min
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1h
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1h 20min