Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (stagionatura 24 mesi)
- 100 g di mandorle pelate
- 10 - 15 foglioline di menta fresca (circa 5 g)
- 50 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di panna (min. 30% di grassi), fresca
- 50 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 6488 kJ / 1551 kcal
- Białko
- 45 g
- Węglowodany
- 14.9 g
- Tłuszcz
- 146.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 45.4 g
- Błonnik
- 13.2 g
- Sód
- 1376.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesto di rucola e avocado
15min
Crema di carote e mandorle
40 min
Lasagne di tacchino con crema di zucca
1 Std. 40 Min
Crema al cioccolato e peperoncino (per 2 persone)
1j
Crema di formaggio alla barbabietola
10 min
Risotto con speck, noci di macadamia e prugne secche
30 min
Uova ripiene al caprino su crema di piselli e lattuga
1j
Crema di barbabietole con crostini al formaggio e cipolle caramellate
50 menit
Pesto di mandorle
10 min
Pesto di pomodori secchi
10 min
Nidi di spaghetti con crema di melanzane
30 min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30 min