Pesto di mandorle e menta

Pesto di mandorle e menta

4.3 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 Ricetta completa

Składniki

  • 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (stagionatura 24 mesi)
  • 100 g di mandorle pelate
  • 10 - 15 foglioline di menta fresca (circa 5 g)
  • 50 g di scalogno a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di panna (min. 30% di grassi) fresca
  • 50 g di latte
  • ½ cucchiaino di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa

Sód 1376.8 mg
Białko 45 g
Kalorie 6488 kJ / 1551 kcal
Tłuszcz 146.2 g
Błonnik 13.2 g
Tłuszcz nasycony 45.4 g
Węglowodany 14.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...