Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di polpa di zucca a tocchetti (2 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaio di pinoli
- 1 cucchiaio di uvetta
- 2 pizzichi di sale
- 1500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 778 kJ / 186 kcal
- Białko
- 2.6 g
- Węglowodany
- 9.6 g
- Tłuszcz
- 15.2 g
- Błonnik
- 0.5 g
Alternatywne przepisy
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 godz. 30 min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 Std. 10 Min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1 godz. 30 min
Carote sottovuoto timo e feta
1sa
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1 godz. 30 min
Patate Sottovuoto
2h
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2sa 30 dk
Asparagi sottovuoto
50 dk
Pere sottovuoto alla cannella
2 Std. 5 Min
Mele sottovuoto alla cannella
1h 50min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35min