Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta

Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta

4.1 75 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
3 porzioni

Składniki

  • 400 g di polpa di zucca a tocchetti (2 cm)
  • 40 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 cucchiaio di pinoli
  • 1 cucchiaio di uvetta
  • 2 pizzichi di sale
  • 1500 g di acqua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 2.6 g
Kalorie 778 kJ / 186 kcal
Tłuszcz 15.2 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 9.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...