Pane a fisarmonica con burro aromatizzato alle olive

Pane a fisarmonica con burro aromatizzato alle olive

4.7 11 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
10 porzioni

Składniki

Burro alle olive
  • di panna fresca liquida (min 30% di grassi)
    500
  • di acqua fredda
    100 g
  • di olive verdi denocciolate
    80 g
Impasto
  • acqua q.b. fino ad arrivare a 300 g di liquidi
  • di zucchero
    ½ cucchiaino
  • di lievito di birra fresco sbriciolato
    1 cubetto
  • di farina tipo 0
    600 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di sale
    10 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 407.9 kcal / 1706.6 kJ
Białko 8.3 g
Tłuszcz 21.8 g
Węglowodany 47.7 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 9.6 g
Sód 412 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...