Pane al pomodoro

Pane al pomodoro

4.7 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 16 godz.
800 g

Składniki

Lievitino
  • di acqua
    45 g
  • di lievito di birra fresco
    1 g
  • di farina tipo 0 forte (almeno W350)
    100 g
Pane
  • di lievito di birra fresco
    10 g
  • di acqua fredda
    30 g
  • di latte
    15 g
  • di zucchero
    20 g
  • di ricotta fresca ben scolata
    75 g
  • di passata di pomodoro
    100 g
  • di farina tipo 0 forte (almeno W350) + q.b.
    350 g
  • di sale
    7 g
  • di olio extravergine di oliva
    60 g

Wartości odżywcze na 800 g

Kalorie 2296 kcal / 9605 kJ
Białko 61.5 g
Tłuszcz 73.4 g
Węglowodany 370.3 g
Błonnik 15.3 g
Tłuszcz nasycony 15.1 g
Sód 2989.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...