Pane al pomodoro
TM6 TM5 TM31

Pane al pomodoro

4.7 (3 oceny)

Składniki

Lievitino

  • 45 g di acqua
  • 1 g di lievito di birra fresco
  • 100 g di farina tipo 0 forte (almeno W350)

Pane

  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 30 g di acqua, fredda
  • 15 g di latte
  • 20 g di zucchero
  • 75 g di ricotta fresca ben scolata
  • 100 g di passata di pomodoro
  • 350 g di farina tipo 0 forte (almeno W350) + q.b.
  • 7 g di sale
  • 60 g di olio extravergine di oliva

Wartości odżywcze
na 800 g
Kalorie
9605 kJ / 2296 kcal
Białko
61.5 g
Węglowodany
370.3 g
Tłuszcz
73.4 g
Tłuszcz nasycony
15.1 g
Błonnik
15.3 g
Sód
2989.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy