Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 680 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
-
5
g di malto in polvere
lub 5 g di zucchero - 400 g di farina tipo 00 + q.b.
- 200 g di farina manitoba
- 15 g di fiocchi di patate
- 10 - 12 g di carbone vegetale
- 15 g di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- fiocchi di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 388.3 kJ / 92.8 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 18.7 g
- Tłuszcz
- 1.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.2 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 236.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brownies ai fagioli neri
25h 20min
Bicchierini mimosa salati
2 Std.
Cuori al mascarpone e pistacchi
4h 15min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa al cioccolato nero
2 Std.
Millefoglie di mele con crema di valeriana e noci
15 Min
Manzo Sottovuoto con salsa al cioccolato e melagrana
2u. 55min
Menù: Cous cous con albicocche, nocciole, Feta e verdure; Crema alla stracciatella (Bimby Friend)
1h 15min
Menù: Gnocchi con salsa al pomodoro e mascarpone; Insalata di broccoli e sorbetto alla frutta
30min
Chutney di cipolle caramellate
24h
Focaccia ai semi di lino con salmone, funghi e rucola
40min
Focaccia al carbone vegetale
4h 30min
Focaccia con patate e rosmarino (TM6)
2 godz. 35 min