Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1680 g di acqua
- 6 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 00
- 200 g di farina manitoba
- 15 g di fiocchi di patate
- 5 g di malto in polvere
- 12 g di carbone vegetale
- 15 g di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- fiocchi di sale, a piacere
- 10 pomodorini colorati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2108 kJ / 504 kcal
- Białko
- 11.4 g
- Węglowodany
- 80.7 g
- Tłuszcz
- 14.1 g
- Błonnik
- 4.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane alla birra (TM6)
4h
Focaccine di segale ai semi
3 godz. 30 min
Filoncini di semola
4h
Spritz analcolico zenzero e fragole (TM6)
15 Min
Chips di mais con crema di fagioli
1 Std. 20 Min
Piadina romagnola
15 Min
Insalata di uova in cestino di sfoglia
1h
Aperitivo fragole, zenzero e gin
15 Min
Panini integrali alle erbe (TM6)
45 min
Focaccine nere
4h
Grissini torinesi
1 Std. 35 Min
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24u.