Cioccolata calda arancia e zafferano

Cioccolata calda arancia e zafferano

4.5 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 tazze

Składniki

  • 1 arancia, preferibilmente biologica
  • 40 g di zucchero di canna
  • 40 - 50 g di fecola di patate
  • 700 g di latte intero
  • 1 bustina di zafferano (0.15 g)
  • 160 g di cioccolato bianco a pezzi
  • 30 g di liquore all'arancia

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 tazza

Sód 128.2 mg
Białko 9.6 g
Kalorie 1917 kJ / 458.3 kcal
Tłuszcz 18.8 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 10.9 g
Węglowodany 62.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...