Fragole sottovuoto con salsa al cioccolato bianco

Fragole sottovuoto con salsa al cioccolato bianco

4.7 36 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
6 porzioni

Składniki

Salsa al formaggio e cioccolato bianco
  • 70 g di biscotti secchi
  • 200 g di panna (30-40% di grassi) fredda
  • 100 g di cioccolato bianco
  • ¼ di stecca di vaniglia i semini estratti
  • 200 g di formaggio fresco spalmabile
Fragole sottovuoto
  • 400 g di fragole a metà
  • 2 pizzichi di cannella in polvere (opcjonalnie)
  • 2 pezzi di zeste di arancio (1 cm x 3-4 cm)
  • 1500 g di acqua (vedere consigli)
  • 30 g di succo di limone

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 159 mg
Białko 7 g
Kalorie 1615 kJ / 386 kcal
Tłuszcz 29 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 17 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...