Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Crema alle nocciole
- 100 g di zucchero
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 150 g di nocciole tostate
- 300 g di latte intero
- 2 uova
- 10 g di farina tipo 00
- 100 g di cioccolato al latte a pezzi (1 cm)
- 1000 g di acqua
Pesche sottovuoto
- 100 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 4 pesche nettarine a metà
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- amaretti duri, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2873.6 kJ / 686.8 kcal
- Białko
- 13.6 g
- Węglowodany
- 87.9 g
- Tłuszcz
- 34.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.7 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Sód
- 61.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema ai frutti rossi (TM6)
20min
Patate Sottovuoto
2 Std.
Fragole sottovuoto con salsa al cioccolato bianco
2 Std.
Pere sottovuoto alla cannella
2 Std. 5 Min
Yogurt
12u.
Yogurt ai frutti di bosco (con fermenti per yogurt)
10hod. 30min
Ananas insaporito (400 g)
20min
Mele sottovuoto alla cannella
1 Std. 50 Min
Mele insaporite (200 g)
15min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12 Std. 15 Min
Dolce di mele in vasocottura
1 Std.
Caramello liquido
35min