Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Crema alle nocciole
- 100 g di zucchero
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 150 g di nocciole tostate
- 300 g di latte intero
- 2 uova
- 10 g di farina tipo 00
- 100 g di cioccolato al latte a pezzi (1 cm)
- 1000 g di acqua
Pesche sottovuoto
- 100 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 4 pesche nettarine a metà
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- amaretti duri, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2873.6 kJ / 686.8 kcal
- Białko
- 13.6 g
- Węglowodany
- 87.9 g
- Tłuszcz
- 34.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.7 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Sód
- 61.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3h 30min
Aperitivo alla fragola (TM6)
15 Min
Vitello tonnato sottovuoto
5h
Albicocche sottovuoto con crema inglese
2h 30min
Gamberi freschi sottovuoto
1h
Contorno di carciofi sottovuoto
50min
Yogurt
12h
Fragole sottovuoto con salsa al cioccolato bianco
2 Std.
Crema ai frutti rossi (TM6)
20min
Croccante alle mandorle
1 Std. 30 Min
Risotto alle erbe aromatiche (TM6)
35min
Crema Bimby ® (TM6)
45min