素炒打拋肉

素炒打拋肉

5.0 2 oceny
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 50 min
2 人份

Składniki

  • 10 克
  • 乾香菇 ,泡軟後擠乾,切丁(約1公分)
    30 克
  • 麵腸 ,切丁(約1公分)
    180 克
  • 2 大匙
  • 新鮮荸薺 ,切丁(約1公分)
    80 克
  • 新鮮紅辣椒 ,切斜片
    10 克
  • 素蠔油
    ½ 茶匙
  • 醬油
    1 大匙
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 小蕃茄 ,切丁(約1公分)
    150 克
  • 九層塔 ,只取葉子
    20 克
  • 檸檬汁
    ½ 大匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 320 kcal / 1340 kJ
Białko 25 g
Tłuszcz 12.5 g
Węglowodany 37.5 g
Błonnik 9 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Sód 743 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...