酒釀蒸鱈魚
TM6 TM5

酒釀蒸鱈魚

4.0 (1 ocena)

Składniki

  • 15 克 薑 ,切片
  • 400 克 鱈魚片 (約二片)
  • 30 克 酒釀
  • 15 克 日式醬油
  • 500 克 水
  • 10 克 蔥 ,切細絲
  • 5 克 新鮮紅辣椒 ,去籽,切絲

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
864.5 kJ / 206.8 kcal
Białko
30.6 g
Węglowodany
15.8 g
Tłuszcz
5.1 g
Tłuszcz nasycony
113.9 g
Błonnik
0.7 g
Sód
825.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy