
Urządzenia i Akcesoria
酒釀蒸鱈魚
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
薑 ,切片15 克
-
鱈魚片 (約二片)400 克
-
酒釀30 克
-
日式醬油15 克
-
水500 克
-
蔥 ,切細絲10 克
-
新鮮紅辣椒 ,去籽,切絲5 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
206.8 kcal /
864.5 kJ
Białko
30.6 g
Tłuszcz
5.1 g
Węglowodany
15.8 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
113.9 g
Sód
825.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

春季食療
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan