Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 薑 ,切片
- 400 克 鱈魚片 (約二片)
- 30 克 酒釀
- 15 克 日式醬油
- 500 克 水
- 10 克 蔥 ,切細絲
- 5 克 新鮮紅辣椒 ,去籽,切絲
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 864.5 kJ / 206.8 kcal
- Białko
- 30.6 g
- Węglowodany
- 15.8 g
- Tłuszcz
- 5.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 113.9 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 825.7 mg