南棗核桃糕
TM6 TM5

南棗核桃糕

4.8 (12 ocen)

Składniki

  • 180 克 核桃 ,大小為½核桃
  • 250 克 南棗餡 (例如銘珍法國萊思克奶油棗泥餡)
  • 45 克 水
  • 3 大匙 玉米粉
  • 115 克 細砂糖
  • 160 克 水麥芽
  • 25 克 糯米粉 ,預先烤熟
  • 25 克 無水奶油 ,切小塊

Wartości odżywcze
na 750 克
Kalorie
14675.5 kJ / 3510.5 kcal
Białko
33.1 g
Węglowodany
502.6 g
Tłuszcz
167.6 g
Tłuszcz nasycony
54.3 g
Błonnik
11.3 g
Sód
134 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy