
Urządzenia i Akcesoria
南棗核桃糕
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
750 克
Składniki
-
核桃 ,大小為½核桃180 克
-
南棗餡 (例如銘珍法國萊思克奶油棗泥餡)250 克
-
水45 克
-
玉米粉3 大匙
-
細砂糖115 克
-
水麥芽160 克
-
糯米粉 ,預先烤熟25 克
-
無水奶油 ,切小塊25 克
Wartości odżywcze na 750 克
Kalorie
3510.5 kcal /
14675.5 kJ
Białko
33.1 g
Tłuszcz
167.6 g
Węglowodany
502.6 g
Błonnik
11.3 g
Tłuszcz nasycony
54.3 g
Sód
134 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

磨米炊粿
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan

藍帶甜心主廚莉雅
4 Przepisy
Tajwan
Tajwan