Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 克 核桃 ,大小為½核桃
- 250 克 南棗餡 (例如銘珍法國萊思克奶油棗泥餡)
- 45 克 水
- 3 大匙 玉米粉
- 115 克 細砂糖
- 160 克 水麥芽
- 25 克 糯米粉 ,預先烤熟
- 25 克 無水奶油 ,切小塊
- Wartości odżywcze
- na 750 克
- Kalorie
- 14675.5 kJ / 3510.5 kcal
- Białko
- 33.1 g
- Węglowodany
- 502.6 g
- Tłuszcz
- 167.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 54.3 g
- Błonnik
- 11.3 g
- Sód
- 134 mg