Urządzenia i Akcesoria
牛蒡濃湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
洋蔥 (約120克),切塊½ 顆
-
奶油20 克
-
牛蒡 去皮、切塊200 克
-
馬鈴薯 去皮、切塊200 克
-
牛奶200 克
-
水200 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉 少許,依個人口味調整
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
5 g
Kalorie
563 kJ /
135 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
食譜名人堂
17 Przepisów
Tajwan
Tajwan