牛蒡濃湯

牛蒡濃湯

4.5 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 洋蔥 (約120克),切塊
    ½ 顆
  • 奶油
    20 克
  • 牛蒡 去皮、切塊
    200 克
  • 馬鈴薯 去皮、切塊
    200 克
  • 牛奶
    200 克
  • 200 克
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉 少許,依個人口味調整

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 135 kcal / 563 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 25 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...