Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ 顆 洋蔥 (約120克),切塊
- 20 克 奶油
- 200 克 牛蒡, 去皮、切塊
- 200 克 馬鈴薯, 去皮、切塊
- 200 克 牛奶
- 200 克 水
- ½ 茶匙 鹽
- 黑胡椒粉, 少許,依個人口味調整
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 563 kJ / 135 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 4 g