Urządzenia i Akcesoria
Surówka z kiszonej kapusty
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
2 porcje
Składniki
-
130 g kapusty kiszonej odsączonej z zalewy
-
75 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
20 g marchewki pokrojonej na kawałki
-
15 - 20 g cebuli przekrojonej na pół
-
10 g oliwy z oliwek
-
½ płaska łyżeczka cukru (opcjonalnie)
-
1 szczyptę pieprzu czarnego, mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
437.4 mg
Białko
0.9 g
Kalorie
350.8 kJ /
83.9 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
9.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KUCHNIA POLSKA
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Surówka z kapusty pekińskiej
5 min
Buraczki na ciepło
50 min
Surówka z czerwonej kapusty
15 min
Kapusta gotowana
30 min
Marchewka z groszkiem na ciepło
20 min
Surówka z surowego buraka
10 min
Surówka z kiszonych ogórków
15 min
Surówka z pora
30 min
Coleslaw z czerwonej kapusty
15 min
Surówka z kapusty pekińskiej i koperku
5 min
Coleslaw
15 min
Surówka z młodej kapusty
20 min