Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de gelée d'herbe en poudre (voir "Conseil(s)")
- 1000 g d'eau
- 145 g de sucre en poudre
- 200 g de glaçons
- Wartości odżywcze
- na 1 verre
- Kalorie
- 618.8 kJ / 146 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 36.5 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 6.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chebakias (gâteaux frits au miel)
2h
Crème glacée fraise-soja
4h 20min
Pain aux oignons blancs
Keine Bewertungen
Glace pilée à la fraise (d'inspiration coréenne)
8 godz. 5 min
Gâteau cru au chocolat et à la betterave
2 godz. 15 min
Gâteau d'abeilles avec glaçage
1h 25min
Naans avec houmous (Hestan Cue™)
Keine Bewertungen
Pain au piment doux
5h
Pains de Saint-Gall
26h 30min
Liqueur à l'abricot
Keine Bewertungen
Mousse au chocolat et petits chocolats au Baileys
Keine Bewertungen
Cupcake mimosa
1 Std.