
Urządzenia i Akcesoria
舒肥香滷雞胗
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
4 人份
Składniki
滷汁
-
油15 克
-
薑 ,切片6 克
-
蒜頭5 克
-
青蔥 ,切段,約7公分1 支
-
冰糖30 克
-
花椒粒1 大匙
-
乾辣椒 ,剪段,去籽2 大匙
-
桂皮3 克
-
八角1 粒
-
醬油60 克
-
水30 克
-
花雕酒15 克
雞胗
-
水3200 克
-
雞胗 ,洗淨,瀝乾350 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
77.2 kcal /
322.5 kJ
Białko
0.9 g
Tłuszcz
3.8 g
Węglowodany
9.9 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
265 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台味舒肥
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan