
Urządzenia i Akcesoria
豆豉小排
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份
Składniki
-
豬小排 切塊(長3公分,寬約2公分)500 克
-
鹽½ 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
薑2 片
-
蒜頭3 - 4 粒
-
新鮮紅辣椒 ,去籽切段1 根
-
油1 大匙
-
蔭豆豉20 克
-
醬油膏1 大匙
-
糖¼ 茶匙
-
太白粉 ,與 10 克 水調勻1 茶匙
-
水500 克
-
蔥 ,切蔥花½ 根
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
300 kcal /
1258 kJ
Białko
14.1 g
Tłuszcz
17.6 g
Węglowodany
21.7 g
Błonnik
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品家常餐桌
18 Przepisów
Tajwan
Tajwan