鹹豆漿

鹹豆漿

4.0 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 蘿蔔乾
    15 克
  • 無糖豆漿 (自製或市售)
    600 克
  • 可視個人喜好調整
    ½ 茶匙
  • 醬油
    1 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 2 茶匙
  • 打成蛋液
    1 顆
  • 切蔥花
    ½ 根

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 123 kcal / 517 kJ
Białko 6.234 g
Tłuszcz 4.061 g
Węglowodany 15.813 g
Błonnik 4.835 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...