
Urządzenia i Akcesoria
鳳梨金桔醬
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
1 罐
Składniki
-
鳳梨 (約1顆),去皮,切塊(約3公分)700 克
-
金桔 (約8-10粒),洗淨,切半去籽90 - 110 克
-
蘋果 (1顆),去皮去籽,切塊(約3公分)90 - 120 克
-
冰糖 ,依個人喜好調整200 - 250 克
-
檸檬汁 (約半顆檸檬)20 - 30 克
Wartości odżywcze na 1 罐
Kalorie
1430.4 kcal /
5979.2 kJ
Białko
4.7 g
Tłuszcz
1.4 g
Węglowodany
370.9 g
Błonnik
12.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
11.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

可以「醬」玩
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan