Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1700 克 水
- 3 隻 帶皮帶骨雞腿肉 ,約450克
- 2 茶匙 鹽
- 1 大匙 紹興酒
- 1 茶匙 香油
- 冰水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1073.4 kJ / 256.8 kcal
- Białko
- 16.3 g
- Węglowodany
- 0.7 g
- Tłuszcz
- 20.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 108.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 525.5 mg