Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 500 g di acqua
- 350 g di cavolo nero, a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di pancarré, a pezzi
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 760.5 kJ / 181.8 kcal
- Białko
- 9.1 g
- Węglowodany
- 10.5 g
- Tłuszcz
- 11.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 269.8 mg
Alternatywne przepisy
Burger di fagioli e pomodori secchi
35min
Broccoli burger con insalata di ravanelli (vegan)
1 Std. 30 Min
Burger di cavolfiore, broccoli e ceci (vegan)
1 Std.
Polpette di gambi di bietole e pane raffermo
1 Std.
Mini burger di broccoletti e ceci
1h 35 min
Contorno di cavolo nero
20 Min
Polpette di cavolo viola
1 Std. 30 Min
Risotto al cavolo nero e Taleggio
35min
Sformato vegetale
1 Std.
Crema di cavolo nero e cannellini
50min
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1 Std. 15 Min
Polpette di radicchio e ricotta
1 Std.