Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de sucre en poudre
- 600 g de fruits rouges surgelés variés
- 1 blanc d'œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 221 kJ / 53 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 0 g
Alternatywne przepisy
Sorbet à la framboise
15min
Glace pêche-fraise
15min
Glace express mangue et lait de coco
10 min
Sorbet fraise, pastèque et cerise
12 Std. 5 Min
Sorbet ananas-citron vert et ananas rôti
40 Min
Glace mangue-Passion
12h
Sorbet fraise-banane
5min
Riz blanc au citron et à l'ail
35 Min
Pâte à crêpe vanillée
1 Std. 40 Min
Sorbet à la fraise
12h
Glace à la fraise sans crème
12h
Sorbet au melon
10 min