Cake au citron

Cake au citron

4.6 177 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
1 pièce

Składniki

  • de beurre demi-sel en morceaux, et un peu pour le moule
    65 g
  • de sucre en poudre
    200 g
  • le zeste de 2 citrons jaunes non traités finement râpés
  • œufs
    3
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    100 g
  • de jus de citron
    4 c. à soupe
  • de farine T45
    190 g
  • de levure chimique
    5 g
  • d'eau
    75 g
  • citron jaune en rondelles fines
    ½

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 1645 kcal / 6862 kJ
Białko 40 g
Tłuszcz 96 g
Węglowodany 381 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...