Sauce au caramel
TM6

Sauce au caramel

4.7 ( 1.1K ocen )

Składniki

  • 250 g de sucre en poudre
    lub 250 g de sucre roux
  • 200 - 250 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 1030 g d'eau
  • 1 c. à café de jus de citron
  • 30 g de beurre en un seul morceau (voir "Conseil(s)")
  • 1 c. à soupe de vinaigre

Wartości odżywcze
na 400 g
Kalorie
2040 kcal / 8545 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
111 g
Węglowodany
256 g
Błonnik
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 100 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy