Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g d'échalotes
- 1 c. à café de grains de poivre
- 10 g d'huile d'olive
- 180 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 1 c. à café de fécule de maïs
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 733.3 kJ / 175.3 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 8.1 g
- Tłuszcz
- 15.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.7 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 941.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce pour salade César
10min
Saumon, sauce hollandaise au citron avec asperges et riz
45 min
Jus de fruits de la Passion
10min
Sauce au fromage
20 min
Feuilleté chantilly et fraise
1 Std. 30 Min
Salade de vermicelles à la vietnamienne (TM6)
40 min
Nuggets de poulet, sauce aux cornichons
Brak ocen
Pici maison
1 godz.
Gâteau vapeur marbré
1 Std. 30 Min
Cabillaud et riz vénéré
55min
Pâte à crêpe vanillée
1 Std. 40 Min
Purée mousseline
40 min