Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 150 g de farine de blé
- 100 g de beurre mou
- 80 g de sucre de canne
- 1 pincée de fleur de sel
- 20 g de lait
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2899.2 kJ / 692.9 kcal
- Białko
- 8.2 g
- Węglowodany
- 71.9 g
- Tłuszcz
- 42.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 25.3 g
- Błonnik
- 6.5 g
- Sód
- 45 mg
Alternatywne przepisy
Crookie parmesan, romarin et pesto revisité
16u.
Fondant au chocolat
40min
Cookies aux pépites de chocolat
25min
Petits gâteaux coulants chocolat et fleur de sel
25min
Mochis chocolat
2小时 10 分钟
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40min
Cookies américains
30min
Pâte à crêpe vanillée
1hod. 40min
Assortiments de makis
1 Std. 30 Min
Roulé à la pâte à tartiner
25min
Coulant au chocolat
40min
Gâteau moelleux au chocolat
40min