Cheesecake aux speculoos

Cheesecake aux speculoos

4.4 84 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
6 parts

Składniki

Réalisation de la pâte aux speculoos (la veille)
  • de biscuits speculoos
    200 g
  • de beurre en petits morceaux
    60 g
Réalisation de la crème (la veille)
  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g chacune)
    2
  • de crème liquide 35% m.g. dont 210 g bien froide
    250 g
  • de fromage frais type Philadelphia®, très froid
    300 g
  • de sucre glace
    3 c. à soupe
  • de pâte de speculoos (voir "Conseils(s)")
    100 g
Décoration (le jour même)
  • de pâte de speculoos (voir "Conseils(s)")
    3 c. à soupe
  • biscuits speculoos pour la décoration

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 535 kcal / 2207 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 42 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...