
Urządzenia i Akcesoria
Vin rouge chaud (clémentine, grenade et cannelle)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
8 verres
Składniki
-
de vin rouge750 g
-
clémentines lavées et coupées en deux (avec leur peau)2
-
de graines de grenade20 g
-
de sucre en poudre40 g
-
de cannelle en poudre2 c. à café
Wartości odżywcze na 1 verre
Kalorie
107.4 kcal /
447.9 kJ
Białko
0.3 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
9 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
2.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°34
47 Przepisów
Francja
Francja