Vin rouge chaud (clémentine, grenade et cannelle)

Vin rouge chaud (clémentine, grenade et cannelle)

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
8 verres

Składniki

  • de vin rouge
    750 g
  • clémentines lavées et coupées en deux (avec leur peau)
    2
  • de graines de grenade
    20 g
  • de sucre en poudre
    40 g
  • de cannelle en poudre
    2 c. à café

Wartości odżywcze na 1 verre

Kalorie 107.4 kcal / 447.9 kJ
Białko 0.3 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 9 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 2.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...