Urządzenia i Akcesoria
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 11 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Banana ice cream
-
ripe bananas (approx. 280 g), skin on, cut into discs2
-
dark chocolate broken into pieces100 g
-
cocoa powder1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
xanthan gum¼ tsp
-
sea salt½ tsp
Corn husk stock
-
sweet corn cob kernels removed, reserve husks and cobs, cut into pieces (see Tips)1
-
water500 g
Bread praline
-
sourdough bread30 g
-
unsalted butter2 tsp
Corn spun toffee
-
caster sugar250 g
-
glucose syrup20 g
-
vinegar50 g
-
water1000 g
Assembly
-
sea salt flakes to sprinkle
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
311.4 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
2190.1 kJ /
523.5 kcal
Tłuszcz
13.4 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
100.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Raspberry and basil sangria
40 min
Strawberry, burrata and basil pesto salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Banoffie pie
26 godz. 30 min
Salted caramel ice cream
14 godz.
Mushroom Risotto (TM6)
40 min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 min
Chicken velouté meal (TM6)
45 min
Milk chocolate hazelnut spread
15 min
Fondant au chocolate
50 min
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1 godz. 30 min
Fruity dream
10 min