
Urządzenia i Akcesoria
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 11 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Banana ice cream
-
ripe bananas (approx. 280 g), skin on, cut into discs2
-
dark chocolate broken into pieces100 g
-
cocoa powder1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
xanthan gum¼ tsp
-
sea salt½ tsp
Corn husk stock
-
sweet corn cob kernels removed, reserve husks and cobs, cut into pieces (see Tips)1
-
water500 g
Bread praline
-
sourdough bread30 g
-
unsalted butter2 tsp
Corn spun toffee
-
caster sugar250 g
-
glucose syrup20 g
-
vinegar50 g
-
water1000 g
Assembly
-
sea salt flakes to sprinkle
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
523.5 kcal /
2190.1 kJ
Białko
4.4 g
Tłuszcz
13.4 g
Węglowodany
100.7 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Sód
311.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Traditional minestrone
45 min
Quick strawberry dessert
5 min
Mini bacon and vegetable frittatas
Brak ocen
Mantao Buns with Dairy-Free Pumpkin Soup
1 godz. 20 min
Classic madeleines
24 godz. 30 min
Fermented beetroot dip
25 godz.
Ratatouille galette (Thermomix® Cutter)
1 godz. 40 min
Cheat's Kaiser rolls
2 godz. 30 min
Pani popo (Samoan coconut buns)
3 godz. 25 min
Apple strudel
Brak ocen
Cheese and bacon rolls
2 godz.
"This ain't no picnic" muffin
35 min