Urządzenia i Akcesoria
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 11 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Banana ice cream
-
ripe bananas (approx. 280 g), skin on, cut into discs2
-
dark chocolate broken into pieces100 g
-
cocoa powder1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
xanthan gum¼ tsp
-
sea salt½ tsp
Corn husk stock
-
sweet corn cob kernels removed, reserve husks and cobs, cut into pieces (see Tips)1
-
water500 g
Bread praline
-
sourdough bread30 g
-
unsalted butter2 tsp
Corn spun toffee
-
caster sugar250 g
-
glucose syrup20 g
-
vinegar50 g
-
water1000 g
Assembly
-
sea salt flakes to sprinkle
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
311.4 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
2190.1 kJ /
523.5 kcal
Tłuszcz
13.4 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
100.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lasagne with fresh spinach pasta
2 godz. 20 min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Tropical mocktail
10 min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26 godz. 15 min
Sushi Rice
1 godz. 5 min
Creamed pāua soup
1 godz.
Chocolate and chilli tart
25 godz.
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min
Lemon meringue ice-cream cake
13 godz. 15 min
Vegemite® and cheese scrolls
1 godz. 35 min
Hollandaise
15 min