Urządzenia i Akcesoria
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 10 min
4 pieces
Składniki
-
ground cayenne pepper¼ - ¾ tsp
-
cumin seeds¼ - ½ tsp
-
granulated garlic1 ¼ tsp
-
fried shallots1 ¼ tsp
-
black peppercorns¼ tsp
-
sea salt2 tsp
-
sweet paprika1 ¼ tsp
-
smoked paprika1 ¼ tsp
-
raw sugar½ tsp
-
potato oblong, 4-5 cm to fit through feeder tube (see Tip)4
-
vegetable oil to deep fry500 g
-
sauce of choice to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
955.9 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
1201.6 kJ /
287.2 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
40.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
No fail mash potato
20 min
Hamburgers
30 min
High protein "Big Mac" style burger bowl
40 min
Browned lamb mince
20 min
Browned beef mince
20 min
Thai Tomyum zoodle soup
45 min
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 min
Creamy potato mash
30 min
Banh mi pizza
2 godz. 15 min
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Fast and Super Easy Noodles
15 min