Urządzenia i Akcesoria
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 10 min
4 pieces
Składniki
-
ground cayenne pepper¼ - ¾ tsp
-
cumin seeds¼ - ½ tsp
-
granulated garlic1 ¼ tsp
-
fried shallots1 ¼ tsp
-
black peppercorns¼ tsp
-
sea salt2 tsp
-
sweet paprika1 ¼ tsp
-
smoked paprika1 ¼ tsp
-
raw sugar½ tsp
-
potato oblong, 4-5 cm to fit through feeder tube (see Tip)4
-
vegetable oil to deep fry500 g
-
sauce of choice to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
955.9 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
1201.6 kJ /
287.2 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
40.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spaghetti carbonara (TM7)
40 min
Broccoli Salad with Red Capsicum and Pine Nuts
10 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 50 min
Shichimi togarashi seasoning
1 godz. 10 min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 godz. 5 min
Sushi Rice
1 godz. 5 min
Baked Salmon Sushi Cups
30 min
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1 godz. 30 min
Cheeseburger focaccia
2 godz. 15 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35 min
No fail mash potato
20 min