Pain aux oignons blancs

Pain aux oignons blancs

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 parts

Składniki

  • d'oignons coupés en deux
    200 g
  • d'eau
    260 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    25 g
    2 c. à café de levure boulangère sèche, (voir "Conseil(s)")
  • de sucre en poudre
    15 g
  • de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
    500 g
  • de farine de blé complet
    200 g
  • d'huile d'olive
    15 g
  • de sel
    1 ½ c. à café bombée

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 483.3 kcal / 2022.2 kJ
Białko 14.1 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 96.3 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Sód 793.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...