
Urządzenia i Akcesoria
Pain aux oignons blancs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 parts
Składniki
-
d'oignons coupés en deux200 g
-
d'eau260 g
-
de levure boulangère fraîche émiettée25 g
-
de sucre en poudre15 g
-
de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail500 g
-
de farine de blé complet200 g
-
d'huile d'olive15 g
-
de sel1 ½ c. à café bombée
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
483.3 kcal /
2022.2 kJ
Białko
14.1 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
96.3 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Sód
793.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Les pains avec le Sensor
59 Przepisów
Francja
Francja