Pain aux oignons blancs

Pain aux oignons blancs

5.0 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 parts

Składniki

  • 200 g d'oignons coupés en deux
  • 260 g d'eau
  • 25 g de levure boulangère fraîche émiettée
    2 c. à café de levure boulangère sèche, (voir "Conseil(s)")
  • 15 g de sucre en poudre
  • 500 g de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
  • 200 g de farine de blé complet
  • 15 g d'huile d'olive
  • 1 ½ c. à café bombée de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Sód 793.5 mg
Białko 14.1 g
Kalorie 2022.2 kJ / 483.3 kcal
Tłuszcz 4 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Węglowodany 96.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...