Urządzenia i Akcesoria
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Stuffed Peppers with Rice
-
onions halved70 g
-
garlic clove (opcjonalnie)1
-
ground beef225 - 340 g
-
white bread cut into pieces2 slices
-
mustard30 g
-
salt½ tsp
-
paprika, sweet1 tsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
large egg1
-
mixed bell peppers, red, yellow, orange4
-
water1220 g
-
2 vegetable stock cubesvegetable stock paste2 heaped tsp
-
white basmati rice225 g
-
unsalted butter cut into pieces45 g
-
all-purpose flour45 g
Tomato Sauce
-
crushed tomatoes (approx. 425 g)1 can
-
tomato purée (concentrate)60 g
-
salt½ tsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
sugar1 tsp
-
lemon juice1 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1106.3 mg
Białko
50.4 g
Kalorie
5400.7 kJ /
1290.8 kcal
Tłuszcz
32.5 g
Błonnik
75.8 g
Tłuszcz nasycony
14.5 g
Węglowodany
252.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce
30 min
Tabouleh with quinoa and tuna
40 min
Asparagus Cream Soup
25 min
Cherry Amaretto Dream
10 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM5)
35 min
Oxtail stew with butter bean mash
4 godz.
Mussels with Garlic Sauce
2 godz. 40 min
Steamed Asparagus
35 min
Layered potato and meat pie (Pâté de pommes de terre du Limousin)
50 min
Lemon Orzo
40 min
Spanish tomato sauce
25 min
Smooth cauliflower soup
50 min