Urządzenia i Akcesoria
Yellow rice with chicken
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil50 g
-
garlic cloves2
-
chicken thigh, skinless, boneless diced.500 g
-
green pepper cut into strips (approx. 2 x 3 cm)170 g
-
red pepper cut into strips (approx. 2 x 3 cm)170 g
-
chicken broth850 g
-
paprika1 pinch
-
food colouring yellow (see tip)½ tsp
-
salt½ tsp
-
white short-grain rice350 g
-
peas100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
27.37 g
Kalorie
2353 kJ /
563 kcal
Tłuszcz
29.13 g
Węglowodany
47.83 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Meat and Rice Casserole
1 godz. 15 min
Rice Salad with Vegetables
45 min
Tuna stew with potatoes
40 min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min
Picadillo (Texas Hash)
40 min
Steamed potato frittata
1 godz. 15 min
Potato goulash
1 godz.
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 min
Lentil and chorizo stew
3 godz. 45 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Tuna with Penne Pasta
30 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.