Urządzenia i Akcesoria
Yellow rice with chicken
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil50 g
-
garlic cloves2
-
chicken thigh, skinless, boneless diced.500 g
-
green pepper cut into strips (approx. 2 x 3 cm)170 g
-
red pepper cut into strips (approx. 2 x 3 cm)170 g
-
chicken broth850 g
-
paprika1 pinch
-
food colouring yellow (see tip)½ tsp
-
salt½ tsp
-
white short-grain rice350 g
-
peas100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
27.37 g
Kalorie
2353 kJ /
563 kcal
Tłuszcz
29.13 g
Węglowodany
47.83 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Boiled Pasta
20 min
Acadian Chicken Fricot
1 godz. 30 min
White Pesto Pasta
40 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Meatballs in a rich tomato sauce (daoud basha)
1 godz.
Tex-mex burger
4 godz. 25 min
Beef burgers with cheese filling
40 min
Meat and Rice Casserole
1 godz. 15 min
Penne with Diced Butternut Squash and Ham
40 min
Detox Water (Flat Belly) (TM5/6 Metric)
25 min