Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces (½ in.)
- 7 oz cheddar cheese, cut into pieces (½ in.)
- 28 oz water
- 14 oz butternut squash, diced (½ in.)
- 12 ½ - 16 oz macaroni
- 14 oz milk
- 1 oz unsalted butter
- ½ tsp salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 oz all-purpose flour
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2255 kJ / 539 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 65 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Eggplant and Tomato Pasta
45min
Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta
40min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 Std. 50 Min
Spaghetti Muffins
55min
Thai Curry Noodles
25min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30min
Gochujang Ramen Noodles
30min
Cornbread Pie
1h 25 min
Creamy Pasta with Peas
25min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1h 15min
One Pot Cheeseburger Helper
45min
Risotto with Spinach and Peas
30min