Butternut Squash Macaroni and Cheese
TM6 TM5

Butternut Squash Macaroni and Cheese

4.4 (100 ocen)

Składniki

  • 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces (½ in.)
  • 7 oz cheddar cheese, cut into pieces (½ in.)
  • 28 oz water
  • 14 oz butternut squash, diced (½ in.)
  • 12 ½ - 16 oz macaroni
  • 14 oz milk
  • 1 oz unsalted butter
  • ½ tsp salt, or to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, or to taste
  • 2 pinches ground nutmeg
  • 1 oz all-purpose flour

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2255 kJ / 539 kcal
Białko
24 g
Węglowodany
65 g
Tłuszcz
21 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy