Urządzenia i Akcesoria
Butternut Squash Macaroni and Cheese
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (½ in.)2 oz
-
cheddar cheese cut into pieces (½ in.)7 oz
-
water28 oz
-
butternut squash diced (½ in.)14 oz
-
macaroni12 ½ - 16 oz
-
milk14 oz
-
unsalted butter1 oz
-
salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
all-purpose flour1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24 g
Kalorie
2255 kJ /
539 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Macaroni and Cheese
35 min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Three Cheese Pasta Shells
40 min
New Jersey Tomato Pie
45 min
Vegetable and Pasta Soup (12-18 months)
25 min
Blackberry Crumble
35 min
Mac and Cheese Muffins
1 godz. 5 min
Vegetable Stew
1 godz. 15 min
Cornbread Pie
1 godz. 25 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1 godz. 15 min