Urządzenia i Akcesoria
Butternut Squash Macaroni and Cheese
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (½ in.)2 oz
-
cheddar cheese cut into pieces (½ in.)7 oz
-
water28 oz
-
butternut squash diced (½ in.)14 oz
-
macaroni12 ½ - 16 oz
-
milk14 oz
-
unsalted butter1 oz
-
salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
all-purpose flour1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24 g
Kalorie
2255 kJ /
539 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pancakes and Waffles
40 min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 min
Candied Sweet Potatoes
1 godz. 20 min
One Pot Cheeseburger Helper
45 min
Hawaiian Pizza with Stuffed Cheese Crust (Ben)
2 godz. 10 min
Meat and Rice Casserole
1 godz. 15 min
Banana and Strawberry Muffins
1 godz.
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz.
Cornbread Pie
1 godz. 25 min
Tuna Noodle Bake
1 godz. 20 min
Sausage and Red Pepper Pasta
45 min
Macaroni and Cheese
35 min