![Butternut Squash Macaroni and Cheese Butternut Squash Macaroni and Cheese](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5bf0571a-2a09-480d-9e2c-ed58624e925f/Derivates/abdd45f0-7dae-4857-80af-f3e16669f00e.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces (½ in.)
- 7 oz cheddar cheese, cut into pieces (½ in.)
- 28 oz water
- 14 oz butternut squash, diced (½ in.)
- 12 ½ - 16 oz macaroni
- 14 oz milk
- 1 oz unsalted butter
- ½ tsp salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 oz all-purpose flour
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2255 kJ / 539 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 65 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1sa 50 dk
Root Vegetable Gratin
1 Std. 25 Min
Kids Veggie Empanadas
1h 10 min
Blackened Fish Burger
55 Min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1h 15min
Hash Brown Cups
1 Std.
Cornbread Pie
1 Std. 25 Min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 Min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10 min
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50 Min
Pasta Primavera
50 Min
Macaroni and Cheese
35min