
Urządzenia i Akcesoria
Butternut Squash Macaroni and Cheese
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (½ in.)2 oz
-
cheddar cheese cut into pieces (½ in.)7 oz
-
water28 oz
-
butternut squash diced (½ in.)14 oz
-
macaroni12 ½ - 16 oz
-
milk14 oz
-
unsalted butter1 oz
-
salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
all-purpose flour1 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
539 kcal /
2255 kJ
Białko
24 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
65 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25 min
Cornbread Pie
1 godz. 25 min
Creamy Pasta with Peas
25 min
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1 godz. 25 min
Muffin Pan Lasagnas
1 godz.
Chicken Tetrazzini
40 min
Ham and Cheddar Frittata with Chocolate Zucchini Muffins
40 min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Veggie Loaded Pasta Sauce
30 min
Vegetarian Chili
50 min
Pasta Primavera
50 min
Lemon Pasta
35 min