Urządzenia i Akcesoria
Vegan Creamy Tomato Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
yellow onions halved1 ½ oz
-
1 oz olive oilvegan butter1 oz
-
tomatoes halved24 oz
-
tomato paste2 ½ oz
-
salt1 tsp
-
sugar1 tsp
-
1 tsp dried pizza herb mixdried oregano1 tsp
-
water17 oz
-
1 heaping tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube1
-
vegan cream3 ½ oz
-
fresh basil leaves2 - 4
-
fresh parsley leaves only1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
699.2 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
508.3 kJ /
121.5 kcal
Tłuszcz
7.7 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
11.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Everyday Vegan
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Coconut Dhal
25 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM7)
45 min
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
Latkes
35 min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 godz. 10 min
Curried Date Dip
5 min
Tomato Soup
40 min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 min
Low Carb Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
50 min