Urządzenia i Akcesoria
Spanish Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
parboiled rice285 g
-
frozen peas and carrots mix60 g
-
tomato sauce85 g
-
vegetable stock570 g
-
salt1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
onion powder½ tsp
-
olive oil30 g
-
unsalted butter cut into pieces30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
490.1 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
1085.2 kJ /
259.4 kcal
Tłuszcz
8.9 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
40.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Rice Done Right!
7 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Creamy Feta Dip
5 min
Roasted Potato Salad
1 godz.
Mushroom Herb Parboiled Rice
1 godz.
Spanish Rice
35 min
Creamy Mushroom and Chicken Pasta
1 godz.
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 godz.
Basic Bulgur
35 min
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
1 godz. 20 min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min
Ground Beef Taco Filling
25 min
Tex-Mex Red Rice
1 godz.
Basic Soup Purée
45 min