Gotowanie kukurydzy w wodzie

Gotowanie kukurydzy w wodzie

4.7 61 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
2 porcje

Składniki

  • kolby kukurydzy pokrojone na 3-4 kawałki (patrz wskazówka)
    1 - 2
  • woda do poziomu max (2,2 l)

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 65.8 kcal / 275.3 kJ
Białko 2.5 g
Tłuszcz 1.1 g
Węglowodany 14.3 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Sód 11.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...