Gotowanie kukurydzy w wodzie
TM6 TM5

Gotowanie kukurydzy w wodzie

4.7 (49 ocen)

Składniki

  • 1 - 2 kolby kukurydzy, pokrojone na 3-4 kawałki (patrz wskazówka)
  • woda, do poziomu max (2,2 l)

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
275.3 kJ / 65.8 kcal
Białko
2.5 g
Węglowodany
14.3 g
Tłuszcz
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Błonnik
1.6 g
Sód
11.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy