
Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie kukurydzy w wodzie
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
2 porcje
Składniki
-
1 - 2 kolby kukurydzy pokrojone na 3-4 kawałki (patrz wskazówka)
-
woda do poziomu max (2,2 l)
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
65.8 kcal /
275.3 kJ
Białko
2.5 g
Tłuszcz
1.1 g
Węglowodany
14.3 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Sód
11.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SMAKI WAKACJI V
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Gotowanie na parze kukurydzy w kolbach
25 min
Gotowanie na parze bobu (1000 g)
30 min
Gotowanie na parze kukurydzy w kawałkach
25 min
Gotowanie na parze bobu (300-500 g)
25 min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25 min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 min
Gotowanie na parze młodych marchewek (650-1200 g)
35 min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)
25 min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15 min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20 min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30 min