Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
300 g
Składniki
-
500 g wody
-
300 g różyczek kalafiora
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
36.7 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
104.6 kJ /
25 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTOWANIE NA PARZE
20 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Gotowanie na parze buraków (650-1200 g)
1 godz. 10 min
Gotowanie na parze buraków (200-600 g)
55 min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25 min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 min
Gotowanie na parze młodych marchewek (650-1200 g)
35 min
Gotowanie na parze cukinii (200-500 g)
20 min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)
25 min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30 min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15 min
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30 min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30 min