
Urządzenia i Akcesoria
Chips mais e lenticchie
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
400 g
Składniki
-
di lenticchie rosse secche80 g
-
di farina di mais tipo fioretto80 g
-
di timo fresco1 - 2 rametti
-
di acqua200 g
-
di olio extravergine di oliva4 cucchiai
-
di sale1 cucchiaino
-
di pepe nero macinato1 pizzico
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
221.5 kcal /
927 kJ
Białko
6.3 g
Tłuszcz
10.8 g
Węglowodany
26.6 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Sód
494.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Rinfresco in terrazza
24 Przepisy
Włochy
Włochy