Chips mais e lenticchie

Chips mais e lenticchie

3.9 15 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
400 g

Składniki

  • 80 g di lenticchie rosse secche
  • 80 g di farina di mais tipo fioretto
  • 1 - 2 rametti di timo fresco
  • 200 g di acqua
  • 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 494.3 mg
Białko 6.3 g
Kalorie 927 kJ / 221.5 kcal
Tłuszcz 10.8 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Węglowodany 26.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...