Pane per la colazione con frutta secca

Pane per la colazione con frutta secca

4.9 49 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
20 fette

Składniki

  • olio di cocco q.b.
  • 20 g di nocciole tostate
  • 280 g di acqua
  • 15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 30 g di miele
  • 250 g di farina integrale
  • 250 g di farina tipo 00
  • ½ cucchiaino di sale
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di gherigli di noci
  • 80 g di frutta essiccata mista (mirtilli rossi, prugne, fichi, albicocche, mele) a pezzi

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 fetta

Sód 40 mg
Białko 3 g
Kalorie 523 kJ / 125 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...