Pane per la colazione con frutta secca

Pane per la colazione con frutta secca

4.9 40 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
20 fette

Składniki

  • olio di cocco q.b.
  • di nocciole tostate
    20 g
  • di acqua
    280 g
  • di lievito di birra fresco sbriciolato
    15 g
  • di miele
    30 g
  • di farina integrale
    250 g
  • di farina tipo 00
    250 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di gherigli di noci
    20 g
  • di frutta essiccata mista (mirtilli rossi, prugne, fichi, albicocche, mele) a pezzi
    80 g

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 125 kcal / 523 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 20 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 40 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...