Cracker con farina di lenticchie

Cracker con farina di lenticchie

4.4 31 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
25 pezzi

Składniki

  • 50 g di mandorle pelate
  • 80 g di lenticchie secche
  • 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 40 g di semi di sesamo
    40 g di pasta, di semi di sesamo
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 90 g di acqua tiepida
  • 1 cucchiaino di cremor tartaro

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 11.8 mg
Białko 1 g
Kalorie 166.7 kJ / 39.8 kcal
Tłuszcz 3.7 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Węglowodany 0.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...