Urządzenia i Akcesoria
Cremoso alla soia (con fermenti per yogurt )
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 godz. 30 min
8 vasetti
Składniki
-
1000 g bevanda a base di soia
-
1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
-
250 g di acqua
-
30 g di succo di limone
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 vasetti
Sód
6 mg
Białko
33.7 g
Kalorie
2348.8 kJ /
561 kcal
Tłuszcz
18.6 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
62.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
L'Italia da gustare
70 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Farina di grano saraceno (senza glutine)
10 min
Yogurt al naturale (nel boccale)
12 godz. 10 min
Yogurt al cocco (vegan)
12 godz. 25 min
Yogurt al latte di cocco
15 godz.
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 godz. 20 min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12 godz. 15 min
Farina d'avena
10 min
Farina di farro
10 min
Yogurt
12 godz.
Bevanda di avena e datteri
20 min
Burro di mandorle
20 min
Cremoso di soia alla vaniglia (con fermenti per yogurt)
10 godz. 15 min