Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de sucre en poudre
- 500 g de cassis frais, préalablement congelés
- 1 blanc d'œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 186.8 kJ / 44.2 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 7.5 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Błonnik
- 5.8 g
Alternatywne przepisy
Glace à l'abricot
6h 15 min
Gaspacho aux tomates et yaourt
13hod. 15min
Glace aux fruits allégée
5 min
Sorbet framboise, citron vert et romarin
3h 15min
Ananas givré à la sauge
12 Std.
Sorbet fraise-rhubarbe, coulis de fraises, meringues
8h 15 min
Sorbet rhubarbe-fraise
10 min
Sorbet framboise-girofle
12 Std.
Sorbet à l'orange
12 Std.
Sorbet à la fraise
12 Std.
Glace vanille aux myrtilles
12 Std. 30 Min
Glace rhum raisins
12 Std.