
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de sucre en poudre
- 350 g de rhubarbe surgelée en morceaux (1 cm)
- 150 g de fraises surgelées
- 1 blanc d'œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 84.7 kcal / 360.8 kJ
- Białko
- 1 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Węglowodany
- 19.2 g
- Błonnik
- 1.8 g