Urządzenia i Akcesoria
Ganache de chocolate
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
580 gramos
Składniki
-
300 g de chocolate amargo en trozos o chispas
-
250 g de crema para batir (30-40% grasa)
-
30 g de mantequilla sin sal
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 15 gramos
Sód
4.1 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
310.7 kJ /
74.3 kcal
Tłuszcz
6.3 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
REPOSTERÍA
64 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Betún de chocolate
10 min
Pasta para tarta
20 min
Azúcar glass
5 min
Corona de chocolates
1 godz. 30 min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Pastel de celebración con letras o numeros
2 godz.
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Pastel de merengue y mousse de chocolate
2 godz. 30 min
Ganache de chocolate
15 min
Macarrones con merengue suizo
1 godz. 10 min
Betún de ganache de chocolate
12 godz.
Temperado de chocolate blanco o de leche (sembrado)
10 min