Corona de chocolates

Corona de chocolates

2.6 49 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 porciones

Składniki

Bizcocho de chocolate
  • de nueces
    100 g
  • de chocolate amargo en trozos o chispas
    150 g
  • de mantequilla en cubos a temperatura ambiente
    200 g
  • yemas de huevo
    6
  • de leche condensada
    395 g
  • de pan molido
    200 g
  • polvo para hornear
    1 cdita
  • de bicarbonato de sodio
    1 cdita
  • claras de huevo
    6
  • de azúcar refinada
    2 cdas
  • de leche condensada (al salir del horno)
    385 g
Ganche de chocolate blanco
  • de crema para batir (30-40% grasa)
    70 g
  • de mantequilla
    25 g
  • de chocolate blanco en trozos o chispas
    100 g
Ganche de chocolate con leche
  • de crema para batir (30-40% grasa)
    70 g
  • de mantequilla
    25 g
  • de chocolate de leche en trozos o chispas
    100 g
Ganache de chocolate amargo
  • de crema para batir (30-40% grasa)
    70 g
  • de mantequilla
    25 g
  • de chocolate amargo
    100 g
  • nueces
    30
  • cocoa para revolcar las nueces
  • azúcar glass para revolcar las nueces

Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 859.1 kcal / 3594.7 kJ
Białko 14.7 g
Tłuszcz 58.8 g
Węglowodany 72 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 29.5 g
Sód 392.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...