Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de chocolate amargo, en trozos
- 80 g de crema (min 30% de grasa)
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 3107 kJ / 742 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 56 g
- Błonnik
- 9.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glaseado blanco
2h
Profiteroles
2h 15min
Azúcar glass
5 Min
Crema pastelera
10 Min
Bizcocho marmoleado
2h 10min
Choux y eclairs
1 Std. 30 Min
Ganache de chocolate
45min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 Min
Grissinos (Palitos de pan)
1 Std.
Ganache de chocolate
35min
Brownies
50min
Betún de ganache de chocolate
12h