Urządzenia i Akcesoria
Glaseado de chocolate (ganache)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
180 gramos
Składniki
-
100 g de chocolate amargo en trozos
-
80 g de crema (min 30% de grasa)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 180 gramos
Białko
10 g
Kalorie
3107 kJ /
742 kcal
Tłuszcz
56 g
Błonnik
9.5 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
El Libro Básico
205 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Mantequilla
10 min
Pasta sable
1 godz. 50 min
Bizcocho marmoleado
2 godz. 10 min
Glaseado blanco
2 godz.
Ganache de chocolate
15 min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Masa sablé
10 min
Betún de ganache de chocolate
12 godz.
Betún de chocolate
10 min
Roles de chocolate
2 godz. 30 min
Ganache de chocolate
15 min
Brownies
50 min