Urządzenia i Akcesoria
Ganache de chocolate
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
750 g
Składniki
-
300 g de crema para batir (30-40% grasa)
-
325 g de chocolate amargo en trozos o chispas
-
90 g de mantequilla en trozos
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 15 g
Sód
3.8 mg
Białko
0.6 g
Kalorie
303.2 kJ /
72.5 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Chocolate
62 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Praliné de avellanas TM6
25 min
Curd de limón TM6
20 min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Glaseado blanco
2 godz.
Pâte sucrée
55 min
Ganache de chocolate
15 min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Masa sablé
10 min
Macarrones con merengue suizo
1 godz. 10 min
Masa sablé
10 min
Betún de ganache de chocolate
12 godz.
Alfajores
1 godz. 30 min