Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de crema
- 325 g de chocolate amargo, en trozos
- 60 g de azúcar
- 90 g de mantequilla, en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 13438 kJ / 3215 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 212 g
- Tłuszcz
- 250 g
- Błonnik
- 39 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Temperado de chocolate oscuro (sembrado)
15 min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Temperado de chocolate blanco o de leche (sembrado)
10 Min
Merengue suizo
15 min
Crema de mantequilla
35 Min
Betún de chocolate
10 Min
La Pavlova despeinada
4h
Masa sablé
10 Min
Pâte sucrée
55 min
Ganache de chocolate
45 分钟
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Masa sablé
10 Min