Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de crema
- 325 g de chocolate amargo, en trozos
- 60 g de azúcar
- 90 g de mantequilla, en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 13438 kJ / 3215 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 212 g
- Tłuszcz
- 250 g
- Błonnik
- 39 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glaseado blanco
2h
Temperado de chocolate blanco o de leche (sembrado)
10 min
Profiteroles
2h 15min
Crema pastelera
10 min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Masa sablé
10 min
Choux y eclairs
1h 30min
Ganache de chocolate
45min
Betún de chocolate
10 min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Betún de ganache de chocolate
12h
Azúcar glass (200 g)
5 min