Urządzenia i Akcesoria
Betún de ganache de chocolate
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
1 porción
Składniki
-
250 g de chocolate amargo (70% cacao)
-
500 g de crema para batir (30-40% grasa)
-
50 g de azúcar
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
236 mg
Białko
23 g
Kalorie
10189 kJ /
2426 kcal
Tłuszcz
182 g
Błonnik
14 g
Tłuszcz nasycony
110 g
Węglowodany
217 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pastel de vainilla con betún de chocolate
1 godz. 30 min
Azúcar glass
5 min
Temperado de chocolate oscuro (sembrado)
15 min
Ganache de chocolate
15 min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Ganache de chocolate
15 min
Pastel de chocolate y almendras
25 min
Betún de chocolate
10 min
Mostachón de frutos rojos
1 godz. 30 min
Betún de queso crema
5 min
El mejor pastel de chocolate
1 godz.
Festejo de zanahoria
2 godz. 55 min