Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de chocolate amargo (70% cacao)
- 500 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 50 g de azúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 10189 kJ / 2426 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 217 g
- Tłuszcz
- 182 g
- Tłuszcz nasycony
- 110 g
- Błonnik
- 14 g
- Sód
- 236 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Betún de chocolate
10min
Temperado de chocolate blanco o de leche (sembrado)
10min
Madeleine de limón
1h
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Ganache de chocolate
45 min
Betún de chocolate
10min
Betún de mantequilla básico
10min
Betún de queso crema
5min
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Ganache de chocolate
35 min
Brownies
50 min
Azúcar glass (200 g)
5min